ajankohtaista
ajankohtaista

Ajankohtaista

Resepti Consultingin nettisivut uusittu

Nettisivujen uusinnassa halusimme selkiinnyttää palvelukokonaisuuksia. Johtava teema palveluissa on 'Reseptejä työhyvinvoinnin ja toiminnan kehittämiseen'. Kuvissa on teemana luonto eri vuodenaikoina. Sivut lautautuvat nopeasti eri sähköisissä välineissä ja myös Linkedin'in linkki on aktiivisessa käytössä. Sivujen uusinnan toteutti Tremedia Ky

Motonet-Porvoon henkilöstön tiimipäivä

Resepti Consulting vastasi Motonet-Porvoon henkilöstön valinnoista joulukuussa 2014. Aloitustiimiin valittiin yhdessä tavaratalon päällikön kanssa 20 myynnin ammattilaista ja tiimi pystyy palvelemaan asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä. Yhteishenkeä vahvistettiin ja työyhteisön pelisäännöt laadittiin yhdessä tiimipäivän aikana 27.2.2015. Tavaratalon avaus onnistui erinomaisesti 16.3.2015.

ValmennusMajakan yrittäjävalmennus Seinäjoella päättyi 20.3.2015

ValmennusMajakka toteutti onnistuneesti 8. kertaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittaman yrittäjävalmennuksen 9.2.-20.3.2015 Seinäjoella Valmennukseen osallistui 14 henkilöä eri puolelta Etelä-Pohjanmaata. Valmennuskokonaisuus sisälsi 35 h lähiopetusta ja 105 h verkko-opetusta. Valmennuksen aikana jokainen osallistuja laati myös alustavan liiketoimintasuunnitelman liikeidealleen. Vastuukouluttajana toimi Juhani Kangas.

Työnohjauksen käytännön taustoja ja menetelmiä

Videolla lisää siitä, mitä työnohjaus on käytännössä, Sanna Alila kertoo.

Lue lisää >

Suomen Coaching-yhdistyksen 'Coaching vaikuttaa -kampanja'

Coaching vaikuttaa -kampanja on Suomen coaching-yhdistyksen ja ICF Finlandin yhteinen kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä ammattimaisen coachingin tunnettuutta Suomessa. Lue lisää linkistä.

Lue lisää >